Avocații sponsorizați pentru a participa la Congresul UIA 2016 de la Budapesta

1 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 719

Despre

  • 28 octombrie – 1 noiembrie 2016
  • Avocați stagiari și definitivi

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 29 iulie 2016, Baroului București cu sprijinul UNBR și beneficiind de sponsorizările efectuate de SCP DRAGNE ȘI ASOCIAȚII, SPRL MUȘAT & ASOCIAȚII, SCP REFF & ASOCIAȚII și SCA TUCA ZBÂRCEA ȘI ASOCIAȚII, a pus la dispoziția unui număr de cinci tineri avocați posibilitatea de a participa gratuit la lucrările Congresului UIA ce va avea loc la Budapesta în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2016.

Avocații selecționați sunt:

– avocat stagiar Olănescu Alexandru Vladimir
– avocat definitiv Jida Mihnea-Mihail
– avocat definitiv Pană Raluca Mădălina
– avocat definitiv Budileanu Cristiana Georgeta
– avocat stagiar Marin Bogdan Cosmin

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Ceilalți candidați vor fi avuți în vedere pentru următoarele participări la activități interne și internaționale în care este implicat baroul.

Baroul București multumește sponsorilor pentru susținerea acestui proiect.

Sursa informației

Avocații sponsorizați pentru a participa la Congresul UIA 2016 de la Budapesta was last modified: august 1st, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter