Ceremonia de depunere a jurământului de către avocaţii primiţi în profesie în anul 2015 în cadrul Baroului Argeș

572       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

4 decembrie 2015

începând cu ora 18:00

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești

Baroul Argeș

Baroul Argeș are deosebita onoare să vă invite să participați la festivitatea depunerii jurământului de către avocații primiți în profesie în anul 2015.

Festivitatea va avea loc vineri 4 decembrie 2015 la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești, de la ora 18:00, fiind urmată de un program artistic susținut de „Camerata Argesis”.

Contravaloarea unui bilet este de 40 lei de persoană și se achită la casieria Baroului Argeș.

Sursa informației este Baroul Argeș (www.baroularges.ro).

Ceremonia de depunere a jurământului de către avocații primiți în profesie în anul 2015 în cadrul Baroului Argeș was last modified: decembrie 2nd, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter