Baroul București a făcut publică lista curatorilor speciali pe anul 2016

5 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 931
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Lista curatorilor speciali întocmita în baza art. 58 alin. (3) din noul Cod de procedură civilă se constituie prin intermediul Serviciului de Asistență Juridică, care înființează Registrul curatorilor speciali în care se pot înscrie avocații membri ai Baroului București, în urma opțiunilor exprimate.

Lista curatorilor speciali se comunică periodic tuturor instanțelor de judecată.

Înscrierile în Registrul curatorilor speciali se efectuează în perioadele 1-15 ianuarie și 1-15 iulie ale fiecărui an.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Numărul de cont unic deschis la BCR Sucursala Lipscani pentru virarea sumelor acordate avocaților care îndeplinesc activitatea de curator special este : RO51RNCB0090005630040008 ; CIF 4283155.

Consultați lista curatorilor speciali.

Sursa informației este Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro).

Baroul București a făcut publică lista curatorilor speciali pe anul 2016 was last modified: februarie 4th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter