Baroul București a lansat o nouă versiune a website-ului

29 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 271

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul București a lansat versiunea modernizată a website-ului Baroului potrivit decizie luate în cadrul Adunării Generale Ordinare a Baroului București din data de 22 aprilie 2017.

Noua versiune se poate accesa la adresa următoare: http://www.baroul-bucuresti.ro/.

Noul website al Baroului București oferă informații cu privire la anul înființării instituției, anul afilierii la Uniunea Internaționala a Avocaților, avocații activi în Baroul București, avocați definitivi în Baroul București și cărțile disponibile în Biblioteca Baroului.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Baroul București a lansat o nouă versiune a website-ului was last modified: iunie 29th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter