Baroul București. Acordarea de asistență juridică persoanelor de naționalitate rusă

12 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 226

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 12 februarie 2018, Baroul București aduce la cunoștința celor interesați intenția Ambasadei Federației Ruse de a alcătui o listă cu avocați sau forme de exercitare a profesiei de avocat care pot acorda asistență juridică persoanelor de naționalitate rusă.

Astfel, avocații interesați sunt invitați să completeze chestionarul atașat respectivului anunț și să îl transmită la adresa de e-mail: [email protected], până cel târziu la data de 1 mai 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul anunțului făcut de către Ambasada Federației Ruse, astfel cum a fost publicat pe site-ul Baroului București:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației

Baroul București. Acordarea de asistență juridică persoanelor de naționalitate rusă was last modified: februarie 12th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter