Baroul București. Înscriere în Registrul de asistență judiciară pentru anul 2018

21 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 445

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul București a transmis un comunicat prin care a anunțat înscrierea în Registrul de asistență judiciară pentru anul 2018.

„Avocații care urmăresc să opteze pentru înscrierea în Registrul de asistență judiciară și/sau Registrul Curatorilor Speciali pentru anul 2018, pot formula și înregistra opțiunea în acest sens on-line prin accesarea contului personal* al fiecărui avocat pe site-ul Baroului București sau la sediul Serviciului de Asistență Judiciară – Sala de calculatoare, până la data de 30.09.2017.

În Registrul de asistență judiciară se pot înscriere doar avocații, înscriși în tabloul avocaților cu drept de exercitare a profesiei, care îndeplinesc următoarele condiții:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Dețin o asigurare de răspundere profesională obligatorie valabilă;
Funcționează într-o formă de exercitare a profesiei;
Nu sunt pensionați;
Nu se afla sub imperiul vreunei sancțiuni sau masuri care sa îi împiedice sa se înscrie in registru

În Registrul Curatorilor Speciali se pot înscriere doar avocații, înscriși în tabloul avocaților cu drept de exercitare a profesiei, care îndeplinesc următoarele condiții:

Dețin o asigurare de răspundere profesională obligatorie valabilă;
Funcționează într-o formă de exercitare a profesiei;
Nu se afla sub imperiul vreunei sancțiuni sau masuri care sa îi împiedice sa se înscrie in registru

User-ul și parola necesare accesării contului personal se pot obține de la camera 501, et. 5, sediul Baroului București”.

Sursa informației

Baroul București. Înscriere în Registrul de asistență judiciară pentru anul 2018 was last modified: septembrie 21st, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter