Baroul București a publicat lista curatorilor speciali pentru anul 2015

8 oct. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 907
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Lista curatorilor speciali, întocmită în baza dispozițiilor art. 58 alin. (3) din Noul Cod de Procedură Civilă [Numirea acestor curatori se va face de instanța care judecă procesul, dintre avocații anume desemnați în acest scop de barou pentru fiecare instanță judecătorească. Curatorul special are toate drepturile și obligațiile prevăzute de lege pentru reprezentantul legal], se constituie prin intermediul Serviciului de Asistenta Juridică, care înființează Registrul curatorilor speciali în care se pot înscrie avocații membri ai Baroului București, în urma opțiunilor exprimate, a anunțat Baroul.

Lista curatorilor speciali se comunică periodic tuturor instanțelor de judecată. Înscrierile în Registrul curatorilor speciali se efectuează în perioadele 1-15 ianuarie și 1-15 iulie ale fiecărui an.

Numărul de cont unic deschis la BCR Sucursala Lipscani pentru virarea sumelor acordate avocaților care îndeplinesc activitatea de curator special este : RO51RNCB0090005630040008; CIF 4283155.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Consultați lista de curatori speciali pentru anul 2015, publicată de Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro).

Vezi și: Analiza dispozițiilor alin. (2) al art. 150 NCC. Problematica instituirii curatelei în situația inexistenței contrarietății de interese între minor și reprezentantul său legal

Baroul București a publicat lista curatorilor speciali pentru anul 2015 was last modified: octombrie 8th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter