Baroul București oferă asistență juridică gratuită victimelor și familiilor tragediei din Clubul Colectiv

9 Noi 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 514
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Baroului București a luat act cu tristețe de tragicul eveniment survenit în data de 30 octombrie 2015 la Clubul Colectiv, soldat cu pierderea de vieți omenești precum și cu rănirea unui număr important de persoane.

Consiliul Baroului exprimă sincere condoleanțe familiilor îndoliate și întreaga solidaritate cu victimele tragicului accident și cu familiile acestora.

Astfel, Consiliul Baroului București a anunțat disponibilitatea unor membri ai baroului de a acorda asistență juridică gratuită victimelor sau familiilor evenimentului ce a avut loc în data de 30 octombrie 2015 la Clubul Colectiv și aduce la cunoștința persoanelor interesate, precum și avocaților, că decanul Baroului București va soluționa cu operativitate orice cerere de acordare a asistentei juridice gratuite, conform legii.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Solicitările în acest sens vor putea fi depuse la Secretariatul baroului din București, sector 5, strada Dr. Dumitru Râureanu nr. 3, etaj V, sau transmise prin e-mail la adresa [email protected].

Sursa informației este comunicatul de presă publicat de Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro).

Baroul București oferă asistență juridică gratuită victimelor și familiilor tragediei din Clubul Colectiv was last modified: noiembrie 6th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter