Baroul București. Plata onorariilor din oficiu pentru luna iunie 2015

1 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 506
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul Baroului București a publicat un anunț prin care înștiințează că au fost alocate fondurile aferente lunii iunie 2015, necesare plații onorariilor avocaților care prestează asistență juridică din oficiu și onorariile pentru curatorii speciali.

Toți avocații îndreptățiți la plata onorariilor din oficiu și curatorii speciali sunt rugați să se prezinte la Baroul București începând cu data de 1 septembrie 2015, pentru completarea facturii în vederea virării banilor în contul deschis pe cabinet de avocat ori persoană fizică autorizată sau pentru programarea plății la casierie.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Consultați sursa informațiilor, anunțul publicat de Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro).

Baroul București. Plata onorariilor din oficiu pentru luna iunie 2015 was last modified: septembrie 1st, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter