Baroul București. Plata onorariilor din oficiu pentru luna noiembrie 2017

5 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 132

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 5 februarie 2018, Baroul București aduce la cunoștința celor interesați faptul că au fost alocate fondurile necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență juridică din oficiu și onorariile pentru curatori speciali, aferente lunii noiembrie 2017.

Astfel, toți avocații îndreptățiți la plata onorariilor din oficiu sunt rugați să se prezinte la Baroul București începând cu data de 2 februarie 2018, pentru completarea facturii în vederea virării banilor în contul deschis pe cabinet de avocat / persoană fizică autorizată sau pentru programare plată casierie.

Sursa informației

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Baroul București. Plata onorariilor din oficiu pentru luna noiembrie 2017 was last modified: februarie 5th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter