Baroul București. Selecție avocați pentru dezbateri în Parlamentul României a unor proiecte de acte normative cu impact și asupra profesiei de avocat

4 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 521

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunțConsiliul Baroului București a luat act de solicitarea Uniunii Naționale a Barourilor din România pentru recomandarea unor avocați, inclusiv din Baroul București, care să reprezinte, pe bază de contract de asistență juridică, organele de conducere a profesiei de avocat la nivel național, cu ocazia dezbaterii în Parlamentul României a unor proiecte de acte normative cu impact și asupra profesiei de avocat.

În consecință, Consiliul Baroului București invită avocații interesați să transmită o scrisoare de intenție însoțită de un CV, urmând ca selecția efectivă să fie realizată de conducerea Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită documentele solicitate la următoarea adresă de e-mail: [email protected], până la data de 15 ianuarie 2018.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

Baroul București. Selecție avocați pentru dezbateri în Parlamentul României a unor proiecte de acte normative cu impact și asupra profesiei de avocat was last modified: ianuarie 4th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter