Baroul București solicită opinia avocaților privind judecătorii candidați la funcția de inspector judiciar

8 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 358

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În vederea analizării candidaturilor pentru funcția de inspector în cadrul Inspecției Judiciare – Direcția de Inspecție Judiciară pentru Judecători, prin intermediul Baroului București, invită avocații să își exprime opinia cu privire la deontologia, integritatea, conduita profesională față de avocați și comportamentul în sala de ședință, privind următorii candidați:

  1. Doamna judecător MURARIU DENISA – termen de informare până la 16 decembrie 2016,
  2. Domnul judecător GIORGESCU OVIDIU – termen de informare până la 16 decembrie 2016,
  3. Domnul judecător ȚARI VLAD – termen de informare până la 10 ianuarie 2017.

Informările avocaților membri ai Baroului București se pot trimite pe adresa de email [email protected].

Sursa informației

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc
Baroul București solicită opinia avocaților privind judecătorii candidați la funcția de inspector judiciar was last modified: decembrie 8th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter