Baroul Buzău propune organizarea unor cursuri și seminarii on-line pentru avocați

7 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 746

Despre

  • Pregătirea și perfecționarea continuă a avocaților
  • Cursuri privind procedura insolvenței persoanelor fizice
  • Răspunsul INPPA

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul Baroului Buzău a publicat o solicitare transmisă către INPPA prin care solicită un punct de vedere privind posibilitatea organizării de cursuri și seminarii on-line pentru pregătirea și perfecționarea continuă a avocaților, cât și cursuri privind procedura insolvenței persoanelor fizice.

Vă redăm, în continuare, scrisoarea semnată de către decanul Baroului Buzău, av. Tudorancea Mihail Adrian:

Având în vedere preocuparea dvs. constantă și benefică privind pregătirea și formarea profesională a avocaților, vă rog să analizați următoarea propunere și să binevoiți să ne comunicați opinia dvs., pentru a o putea transmite și colegilor noștri din cadrul Baroului·Buzău.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Deoarece ați avut inițiativa organizării unor cursuri vizând Legea insolvenței persoanelor fizice, consider că este util ca aceste cursuri să poată fi ținute și în sistem on-line, urmând să se analizeze și posibile subvenții din partea INPPA sau a barourilor, deoarece stare economică actuală își pune amprenta și asupra veniturilor avocaților. Vă rog să analizați ca această metodă să poată fi folosită și cu privire la orice alte cursuri, conferințe , etc. , inclusiv pentru acelea care privesc acordarea de puncte pentru pregătirea profesională continuă.

V-aș rămâne profund îndatorat dacă ați binevoi să ne comunicați un punct de vedere, ținând cont de faptul că, întotdeauna ați manifestat înțelegere față de propunerile și doleanțele colegilor avocați”.

Răspunsul directorului INPPA, av. Traian Briciu: „Vă informăm că un proiect privind pregătirea avocaților în domeniul insolvenței persoanei fizice și în domenii cu relevanță pentru administrarea procedurilor de insolvență a fost înaintat Comisiei Permanente și Consiliului UNBR.

Proiectul cuprinde propunerile înaintate de dumneavoastră și prevede că pregătirea avocaților se poate realiza prin parcurgerea seminarelor de tip on-line sau prin sistemul clasic de pregătire profesională, respectiv participarea la seminare, conferințe, cursuri de pregătire profesională”.

Consultați sursa informațiilor, anunțurile publicate de Baroul Buzău (www.baroulbuzau.ro).

 

Baroul Buzău propune organizarea unor cursuri și seminarii on-line pentru avocați was last modified: septembrie 7th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter