Baroul Dolj. Acordarea Premiului „Avram Iancu” pentru anul 2017 domnului prof. univ. dr. Valeriu Stoica

31 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 319

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 27 octombrie 2017, Baroul Dolj a organizat un eveniment special în data de 30 octombrie 2017, cu ocazia acordării Premiului „Avram Iancu” pentru anul 2017 domnului VALERIU STOICA, avocat și profesor universitar, pentru activitatea profesională deosebită, cu rezultate remarcabile în planul jurisprudenței, doctrinei și în cel al operei de legiferare, întru respectarea ideii călăuzitoare din testamentul Eroului Națiunii Române, potrivit căreia „luptătorii cu arma legii vor putea scoate drepturile națiunei”.

Astfel, la inițiativa decanului Baroului Dolj, avocat Lucian Bernd Săuleanu, Consiliul Baroului Dolj a hotărât, în ședința din 14 mai 2015, reluarea tradiției interbelice și acordarea Premiului „Avram Iancu” confraților care se remarcă în activitatea profesională, apărarea drepturilor și libertăților omului și apărarea statului de drept. Premiul a fost înființat în anul 1924, spre cinstirea și eternizarea marelui erou al Națiunii Române Avram Iancu, care a făcut parte din ordinul profesional al avocaților.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Acordarea în acest an a Premiului „Avram Iancu” domnului prof. univ. dr. Valeriu Stoica este motivată de activitatea remarcabilă în domeniul dreptului, ce se întinde pe mai bine de 40 de ani.

Am avut plăcerea de a-l întâlni astăzi pe domnul Valeriu Stoica, avocat și profesor universitar, care a primit, din partea Baroului Dolj, premiul «Avram Iancu» 2017. Baroul Dolj este singurul din țară care acordă, la ora actuală, o astfel de distincție, în intenția de a oferi modele colegilor avocați și, în cuvintele domnului Stoica, acest premiu este și «un semn de solidaritate în interiorul comunității noastre»”, a precizat Lucian Bernd Săuleanu, decanul Baroului Dolj.

Sursa informației

Baroul Dolj. Acordarea Premiului „Avram Iancu” pentru anul 2017 domnului prof. univ. dr. Valeriu Stoica was last modified: noiembrie 6th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter