Baroul Dolj. Actualizarea denumirii cabinetelor individuale de avocat

17 Aug 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 355

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul Dolj a emis un comunicat în data de 16 august 2017 prin care a anunțat actualizarea denumirii cabinetelor individuale de avocat.

„Având în vedere Hotărârea Consiliului Baroului Dolj din data de 10.08.2017 privind actualizarea denumirii cabinetelor individuale de avocat, colegii avocați care nu și-au corelat numele de familie cu denumirea formei de exercitare a profesiei în care își desfășoară activitatea în calitate de titulari, urmare a schimbării numelui (prin căsătorie, divorț, etc.), sunt rugați ca până la data de 31.12.2017, să formuleze cereri în acest sens, în conformitate cu dispozițiile art.191 alin.(1) din Statutul profesiei de avocat, potrivit căruia „Cabinetul individual este individualizat prin denumire, care cuprinde numele avocatului titular, urmat de sintagma «cabinet de avocat». Cererile și documentele justificative ale schimbării numelui titularului de cabinet se depun la secretariatul baroului”.

Sursa informației

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Baroul Dolj. Actualizarea denumirii cabinetelor individuale de avocat was last modified: august 17th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter