Baroul Dolj – Actualizarea Registrului Curatorilor Speciali

29 iul. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 442

Despre

  • Opţiunea de a fi numiţi în calitatea de curator special
  • Art. 19 din Codul de procedură fiscală

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul Baroului Dolj, domnul avocat Lucian Bernd Săuleanu informează avocații din Baroul Dolj înscriși în Registrul Curatorilor Speciali că au posibilitatea să își declare opțiunea de a fi numiți în această calitate, avându-se în vedere dispozitiile art. 19 din Codul de procedură fiscală care reglementează numirea curatorului fiscal.

În termen de 30 de zile de la publicarea respectivului anunț (28 iulie 2016), urmează ca Registrul Curatorilor Speciali să fie actualizat cu opțiunile transmise.

Potrivit art. 19 Cod de procedură fiscală:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

(1) Dacă nu există un împuternicit potrivit art.18, organul fiscal, în condițiile legii, va solicita instanței judecătorești competente numirea unui curator fiscal pentru contribuabilul absent, al cărui domiciliu fiscal este necunoscut ori care, din cauza bolii, unei infirmități, bătrâneții sau unui handicap de orice fel, nu poate să își exercite și să își îndeplinească personal drepturile și obligațiile ce îi revin potrivit legii.

(2) Pentru activitatea sa curatorul fiscal va fi remunerat potrivit hotărârii judecătorești, toate cheltuielile legate de această reprezentare fiind suportate de cel reprezentat”.

Sursa informației

 

Baroul Dolj – Actualizarea Registrului Curatorilor Speciali was last modified: iulie 29th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter