Baroul Dolj organizează un nou atelier de lucru în cadrul activităților de pregătire profesională continuă

5 apr. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 456

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 4 aprilie 2017, Baroul Dolj în colaborare cu Centrul Teritorial Craiova al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților anunță reluarea seriei de ateliere de lucru privind pregătirea profesională continuă.

Avocații din Baroul Dolj sunt invitați să participe la atelierul de lucru cu tema „Înghețarea cursului CHF în contractele de credit. Argumente pro și contra”, care se va desfășura joi, 6 aprilie 2017, la sediul baroului, începând cu ora 14.00.

Moderatori discuțiilor vor fi: avocat Dragoș Nicu și avocat Răzvan Scafeș.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Nu se achită taxă de participare.

Se acordă 3 puncte de pregătire de pregătire profesională continuă.

Baroul Dolj organizează un nou atelier de lucru în cadrul activităților de pregătire profesională continuă was last modified: aprilie 5th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter