Baroul Dolj atrage atenția asupra necesității corelării venitului avocaților stagiari cu venitul minim garantat pe economie

23 ian. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 619

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul Baroului Dolj, domnul Lucian-Bernd Săuleanu, supune atenției colegilor avocați necesitatea corelării venitului avocaților stagiari colaboratori sau salarizați în interiorul profesiei de avocat, cu venitul minim garantat pe economia națională, în conformitate cu prevederile art. 296 din Statutul profesiei de avocat.

Hotărârea de Guvern nr. 1/2017 stabilește salariul minim brut pe țară garantat în plată la 1.450 lei lunar, pentru un program complet de lucru, începând cu data de 01.02.2017.

Sursa informației 

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc
Baroul Dolj atrage atenția asupra necesității corelării venitului avocaților stagiari cu venitul minim garantat pe economie was last modified: ianuarie 23rd, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter