Baroul Dolj dă ultima strigare pentru înscrierea în Registrul de Asistenţă Judiciară

7 sept. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 539

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul Dolj anunță faptul că obligația de înscriere în Registrul de Asistență Judiciară privește pe toți avocații din registru, precum și pe avocații care doresc să se înscrie pentru prima dată în S.A.J., având în vedere dispozițiile art. 80 din Legea nr. 51/1995 și Regulamentul S.A.J. potrivit cărora actualizarea Registrului de Asistență Judiciară pentru următorul an calendaristic se efectuează până la sfârșitul lunii septembrie a anului calendaristic precedent, 

Sancțiunea în cazul neformulării cererilor până la data de 30.09.2016 atrage imposibilitatea înscrierii în Registrul de Asistență Judiciară și implicit desfășurarea activității în cadrul S.A.J., se precizează în anunțul Baroului Dolj.

Sursa informației

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Baroul Dolj dă ultima strigare pentru înscrierea în Registrul de Asistență Judiciară was last modified: septembrie 6th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter