Baroul Timiș solicită hotărâri judecătorești prin care s-au redus onorariile avocaționale în vederea identificării unor soluții

21 ian. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 806

Despre

  • Grupul de lucru consultativ al Consiliului UNBR privind perspectiva evoluției profesiei de avocat din România
  • Hotărârile prin care se diminuează onorariile avocațiale

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La nivelul Consiliului UNBR a fost înființat un Grup Consultativ constituit din cei mai tineri reprezentanți ai Consiliilor Barourilor, reamintește Baroul Timiș.

Din partea Consiliului Baroului Timiș a participat la lucrările Grupului Consultativ doamna consilier av. dr. Lavinia Tec. Printre preocupările Grupului Consultativ se regăsește identificarea hotărîrilor judecătorești prin care instanțele de judecată diminuează onorariile avocațiale.

În acest sens, Baroul Timiș invită avocații să comunice secretariatului hotărârile judecătorești prin care s-au redus onorariile avocațiale, pronunțate în cauzele în care sunt angajați.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Acestea vor fi evidențiate într-o statistică, al cărei scop va consta în identificarea, împreună cu Ministerul Justiției, a unor soluții de înlăturare sau de diminuare a numărului cazurilor de reducere a onorariilor avocațiale.

Vă invităm să transmiteți hotărârile judecătorești respective în format electronic, la adresa [email protected]”.

Sursa informației este Baroul Timiș (www.baroul-timis.ro). 

Baroul Timiș solicită hotărâri judecătorești prin care s-au redus onorariile avocaționale în vederea identificării unor soluții was last modified: ianuarie 20th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter