Baroului Dolj. Întâlnire cu reprezentanții instanțelor judecătorești din Craiova

24 Mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 275

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Într-un comunicat Baroul Dolj informează că „avocații sunt invitați să transmită în scris până la data de 05 iunie 2017 propuneri pentru agenda discuțiilor ce vor avea loc cu prilejul întâlnirii de lucru între conducerea Baroului Dolj și reprezentanții instanțelor judecătorești din Craiova, pe adresa de e-mail: [email protected] sau la secretariatul baroului”.

Sursa informației

 

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

 

Baroului Dolj. Întâlnire cu reprezentanții instanțelor judecătorești din Craiova was last modified: mai 24th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter