Biblioteca de spețe: Sprijin pentru autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice

16 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 354

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe siteul Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (ANAP) a fost dat publicității un comunicat referitor la o nouă secțiune intitulată: Biblioteca de spețe de la A la Z.

Aceasta este o culegere de spețe care cuprinde o selecție a celor mai frecvente întrebări adresate de autoritățile contractante/operatorii economici prin intermediul serviciului HELPDESK sau în cadrul întâlnirilor regionale „Sprijin pentru autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice”, organizate de ANAP.

ANAP a creat acest instrument cu scopul de a acorda sprijin tuturor factorilor din piață care utilizează/aplică noua legislație în domeniul achizițiilor publice prin intermediul spețelor prezentate.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Potrivit comunicatului, biblioteca de spețe conține o serie de termeni din domeniul achizițiilor publice,  structurați în ordine alfabetică. În plus, noua secțiune are un caracter dinamic, ceea ce înseamnă o actualizare periodică a conținutului acesteia.

Responsabili pentru realizarea acestei secțiuni sunt cei de la Biroul HELPDESK – ANAP.

Pentru mai multe informații, precum și pentru accesarea Bibliotecii, consultați sursa informației.

Biblioteca de spețe: Sprijin pentru autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice was last modified: decembrie 16th, 2016 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter