Biblioteca mediatorilor

12 aug. 2015
2 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1935

Despre

  • Consiliul de Mediere
  • Biblioteca Academiei
  • Apel pentru donații de cărți

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a anunțat deschiderea unei secții în cadrul Bibliotecii Academiei ce va purta numele de „Biblioteca Mediatorilor”, conform anunțului publicat de Consiliu.

Cărțile, culegerile și revistele vor putea fi consultate la sediul Bibliotecii Academiei Române, Strada Victoriei nr. 125, sect. 1, cod postal 010071, București, telefon: 021.212.82.84 începând cu luna septembrie 2015.

Consiliul de Mediere face un apel către autorii de cărți și editorii de publicații să susțină această secție prin donații (câte două exemplare, din fiecare titlu). Cărțile pot fi trimise ramburs pe adresa Consiliului de Mediere, Piața Sfantul Ștefan, nr. 7, până la data de 5 septembrie 2015.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0740.131.288 sau [email protected].

Consultați sursa informației, anunțul publicat de Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro).

Biblioteca mediatorilor was last modified: august 13th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter