Componența Biroului Electoral Central pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din data de 5 iunie 2016

29 mart. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 747

Despre

  • Cei 7 judecători care vor face parte din Biroul Electoral Central
  • Președintele
  • Locțiitorul

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În ziua de 25 martie 2016, ora 8:30,  la sediul ÎCCJ a avut loc, prin tragere la sorți, desemnarea celor 7 judecători care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autorităților administrației publice locale din data de 5 iunie 2016, după cum urmează:

• Constanda Andreia Liana – judecător la Secția I civilă;

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

• Negrilă Carmen Georgeta – judecător la Secția I civilă;

• Grigoraș Nina Ecaterina – judecător la Secția I civilă;

• Cîrnu Iulia Manuela – judecător la Secția a II-a civilă;

• Zaharia Rodica – judecător la Secția a II-a civilă;

• Cîrnaru Simona – judecător la Secția penală;

• Cobzariu Maricela – judecător la Secția penală.

Aceștia au ales, prin vot secret, președintele Biroului Electoral Central și locțiitorul acestuia.

Astfel, în urma votului exprimat, președintele Biroului Electoral Central a fost aleasă doamna judecător Negrilă Carmen Georgeta, iar locțiitor doamna judecător Constanda Andreia Liana.

Alegerile locale din acest an vor avea loc în data de 5 iunie, potrivit unei Hotărâri incluse în pachetul legislativ pentru organizarea și desfășurarea alegerilor autorităților administrației publice locale, adoptat în data de 10 februarie de Guvern.

Stabilirea datei de 5 iunie a avut în vedere prevederile legale potrivit cărora data alegerilor se stabilește prin Hotărâre de Guvern cu cel puțin 75 de zile înaintea votării și permite consilierilor locali, județeni și primarilor aleși în scrutinul electoral anterior să își încheie mandatele obținute pentru o perioadă de patru ani. În cazurile de balotaj și situațiile în care se vor constata fraude electorale, un nou tur de scrutin va fi organizat duminică 19 iunie.

Pentru pregătirea, organizarea și desfășurarea în bune condiții a alegerilor locale din 2016, sunt prevăzute peste 350 de milioane de lei, fonduri asigurate de la bugetul de stat.

👍Alegerile locale vor avea loc în data de 5 iunie 2016

Sursa informației este ÎCCJ (www.scj.ro).

Componența Biroului Electoral Central pentru alegerea autorităților administrației publice locale din data de 5 iunie 2016 was last modified: martie 28th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter