Black Friday 2017 pe UJmag.ro

17 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 473

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ești de-a DREPTUL privilegiat de Black Friday alături de UJmag.ro!

Nu e poveste, e cea mai bine-venită veste! Sezonul acesta refuză să se încheie înainte ca toamna să-ți ofere cea mai colorată ofertă! UJmag.ro ți-a pregătit o pagină dedicată în care ai toate ofertele disponibile, cu filtre pe domenii și categorii de discount pentru a-ți găsi titlurile dorite cu ușurință.

Campania BLACK FRIDAY organizată de Universul Juridic Magazin pe portalul wptest.universuljuridic.ro și pe cea mai mare librărie de carte juridică www.ujmag.ro oferă posibilitatea tuturor specialiștilor din domeniul dreptului să beneficieze de reduceri substanțiale la cele mai relevante lucrări de drept prin intermediul librăriei on-line de carte juridică UJmag.ro.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

De BLACK FRIDAY ai cele mai bune promoții și inițiative unice, exclusiv pe UJmag.ro, astfel:
1.380 de titluri cu 30% reducere;
peste 100 de cărți de legislație cu 35% reducere;
60 de pachete cu 40% reducere;
peste 50 de cărți cu 50% reducere;
peste 150 de titluri cu 70% reducere;
peste 50 de titluri cu 80% reducere;
50% reducere pentru abonamentul PREMIUM Universul Juridic (pentru primele 30 de abonamente) cu acces la articolele PREMIUM semnate de cei peste 700 de specialiști care publică materiale de specialitate cu privire la chestiuni de drept controversate, de larg interes ori care necesită clarificări doctrinare.

Pentru fiecare comandă de minimum 50 de lei primești cadou revista Legal Point nr. 2/2016.
Pentru fiecare comandă de minimum 200 de lei primești cadou cartea „Dialogul judecătorilor constituționali”.
Pentru fiecare comandă de minimum 300 de lei primești cadou cartea „Practică avocațială”.
Pentru fiecare comandă de minimum 400 de lei primești cadou cartea „Liber Amicorum Liviu Pop”.

În plus, dacă faci comenzi de peste 99 lei, de transport ne ocupăm noi!

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, pentru comenzile efectuate on-line în perioada 17.11.2017-19.11.2017! Campania se adresează exclusiv utilizatorilor finali și nu se cumulează cu alte oferte sau promoții! Livrarea se va face în termen de maximum 7 zile lucrătoare.

Black Friday 2017 pe UJmag.ro was last modified: noiembrie 17th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter