Broșura „Conformitatea în cadrul cabinetului de avocatură” – A XVI-a Conferință din Berlin a Avocaților Europeni

9 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 439

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UNBR a publicat traducerea în limba română (din limba germană) a broșurii realizate de organizatori cu ocazia celei de-a XVI-a Conferințe din Berlin a Avocaților Europeni cu tema „Conformitatea în cadrul cabinetului de avocatură”.

Mai multe materiale asemănătoare pot fi accesate în secțiunea „Avocatura 2025 a site-ului UNBR.

Sursa informației

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Broșura „Conformitatea în cadrul cabinetului de avocatură” – A XVI-a Conferință din Berlin a Avocaților Europeni was last modified: decembrie 9th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter