Impactul asupra reputației în cazul fraudei la concursurile de admitere în funcția de judecător, procuror sau grefier

24 iul. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 961

Despre

  • Tentativa de fraudă sau frauda la concursurile de admitere
  • Judecători, procurori, grefieri
  • Impactul asupra reputației

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Din minuta Ședinței din 21 iulie a Comisiei nr. 2, Eficientizarea activității CSM, reiese că a fost adoptat punctul de vedere prin care se impune inițierea demersurilor de modificare a regulamentelor, în sensul în care tentativa de fraudă sau frauda la concursurile de admitere la SNG, sau la cele de ocupare a posturilor vacante la nivelul instanțelor și parchetelor, să aibă consecințe asupra condiției bunei reputații ce trebuie îndeplinită pentru numirea în funcția de judecător, procuror, grefier ori pentru admiterea la INM sau SNG.

De asemenea, Comisia a hotărât comunicarea acestor aspecte președinților curților de apel și procurorilor de pe lângă curțile de apel.

Consultați sursa informației, minuta ședinței Comisiei nr. 2 din 21 iulie 2015, publicată de CSM (www.csm1909.ro).

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Impactul asupra reputației în cazul fraudei la concursurile de admitere în funcția de judecător, procuror sau grefier was last modified: iulie 24th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter