Bursele DAAD pentru doctoranzi, cercetători și cadre didactice

18 oct. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 288

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

DAAD (Deutscher Akademischer Austausch Dienst / Serviciul German de Schimb Academic) are și anul acesta o oferta atractivă de burse pentru doctoranzi, cercetători și cadre didactice, a anunțat Facultatea de Drept a Universității din București.

Printre programele de bursă se află următoarele:

1. Burse de cercetare pentru doctoranzi și tineri cercetători – Burse de scurtă durată (între 1 – 6 luni)

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

2. Burse de cercetare pentru doctoranzi și tineri cercetători – Burse de un an (între 7 – 10 luni)

Bursele acestea sunt accesibile tuturor doctoranzilor înscriși în sistemul românesc.

Termenele-limită de aplicare sunt după cum urmează:

1. Burse de cercetare pentru doctoranzi și tineri cercetători – Burse de scurtă durată

– 15.11.2016 pentru stagii între iunie 2017 – noiembrie 2017

– 1.05.2017 pentru stagii între decembrie 2017 – mai 2018

2. Burse de cercetare pentru doctoranzi și tineri cercetători – Burse de un an

– 15.11.2016 pentru stagii începând cu octombrie 2017

Doctoranzii trebuie să facă dovada unui accept de cercetare la o instituție de învățământ superior/ institut de cercetare din Germania. Contactul trebuie stabilit de candidați; DAAD nu intermediază locuri de cercetare. Candidații pot aplica și pentru un stagiu de cercetare în limba engleză, dacă din acceptul instituției germane reiese explicit faptul că proiectul de cercetare poate fi desfășurat în această limbă.

Bursele DAAD sunt compatibile cu alte burse, finanțate de statul român. În aceste cazuri se ține cont de anumite prevederi. Pentru detalii suplimentare puteți contacta biroul DAAD la [email protected]

Sursa informației

Bursele DAAD pentru doctoranzi, cercetători și cadre didactice was last modified: octombrie 18th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter