„Călătorind prin Europa 2016-2017” – Broșură editată de Uniunea Europeană

18 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 346

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Europa: un continent cu mii de ani de istorie, cu o moștenire culturală bogată și cu unele dintre cele mai uluitoare peisaje din lume. Atât de multe lucruri pe care călătorul le poate descoperi și explora.

Puteți călători în numeroase țări din UE fără să fiți controlat la frontieră. Cu moneda euro în buzunar, puteți pleca liniștiți la cumpărături „fără granițe”. Aveți cu ușurință acces la îngrijiri medicale, atunci când aveți nevoie, iar câinele sau pisica vă pot însoți în călătoriile dumneavoastră. Dacă sunteți la volan, permisul de conducere și polița de asigurare auto emise într-o țară din UE sunt valabile în toate celelalte state membre. De asemenea, va fi mult mai ieftin să utilizați telefonul mobil în străinătate.

Uniunea Europeană a publicat broșura intitulată „Călătorind prin Europa 2016-2017”, unde veți găsi informații relevante deplasărilor dumneavoastră în UE.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În broșură veți găsi mai multe informații, sfaturi utile și o hartă a Europei. Click pe imagine pentru a descărca broșura:

Sursa informației

„Călătorind prin Europa 2016-2017” – Broșură editată de Uniunea Europeană was last modified: august 17th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter