Calendarul alegerilor CSUD şi CSD al Universității București (septembrie-octombrie 2016)

30 sept. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 490
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 26 septembrie 2016 a fost publicat, pe pagina oficială a Facultății de Drept din cadrul Universității București, Calendarul alegerilor reprezentanților conducătorilor de doctorat și studenților-doctoranzi în cadrul Consiliului pentru studiile universitare de doctorat (CSUD) al Universității din București.

Potrivit acelui comunicat, calendarul celor două alegeri este următorul:

1. Calendarul alegerilor reprezentanților conducătorilor de doctorat și studenților-doctoranzi în cadrul Consiliului pentru studiile universitare de doctorat (CSUD) al Universității din București

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc
Depunerea candidaturilor26-30 septembrie 2016
Desfășurarea alegerilor5 octombrie 2016
Validarea rezultatelor alegerilor de către CSUD7 octombrie 2016

2. Calendarul alegerilor directorilor școlilor doctorale și a consiliilor școlilor doctorale

Depunerea candidaturilor26-30 septembrie 2016
Desfășurarea alegerilor4-11 octombrie 2016
Validarea rezultatelor alegerilor de către consiliile
facultăților
12-18 octombrie 2016

Candidaturile pentru CSUD se depun/transmit la Biroul doctorat al Universității București ([email protected])

Candidaturile pentru Consiliul școlii doctorale de Drept (CSD) se depun/transmit la secretariatul Școlii doctorale de drept ([email protected]).

Se pot obține informații privind modul de desfășurare a alegilor la nr. de tel. 021 3159722 (secretariat Școala doctorală de drept).

Sursa informației

Calendarul alegerilor CSUD și CSD al Universității București (septembrie-octombrie 2016) was last modified: septembrie 29th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter