Ziua porților deschise la Camera Notarilor Publici Galați

673       0
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Sâmbătă, 17 octombrie 2015

între orele 9:00 – 13:00.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Galați, Brăila și Focșani

 

Camera Notarilor Publici Galați vă invită, cu prilejul Zilei porților deschise, la sediile Camerelor Notarilor din Galați, Brăila și Focșani pentru a vă oferi consultații gratuite pe teme notariale.

Camera Notarilor Publici Galați este o structură profesională ce reprezintă notarii publici din județele Galați, Brăila și Vrancea, din circumscripția Curții de Apel Galați.

Sursa informației este Camera Notarilor Publici Galați (www.cnpgalati.ro).

 

Ziua porților deschise la Camera Notarilor Publici Galați was last modified: octombrie 14th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter