Prof. univ. dr. Sevastian Cercel – decanul Facultății de Drept, Universitatea din Craiova

20 Apr 2016
4 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 5 (4 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1479
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 20 aprilie 2016: Noul decan al Facultății de Drept, Universitatea din Craiova

Domnul prof. univ. dr. Sevastian Cercel a fost declarat câștigător în cadrul concursului public pentru selectarea decanului Facultății de Drept din cadrul Universității din Craiova.

Potrivit anunțului recotratului Universității din Craiova, domnul prof. univ. dr. Sevastian Cercel a fost declarat câștigător în baza punctajelor acordate de comisii în cadrul concursurilor publice pentru selectarea decanilor organizate de către Universitatea din Craiova în ziua de 19 aprilie 2016.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Sursa informației este Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova (www.drept.ucv.ro).Update 13 aprilie 2016: Rezultatele

Potrivit procesului-verbal publicat de Facultatea de Drept a Universității din Craiova, rezultatele concursului pentru funcția de decan sunt următoarele:

I. Sevastian Cercel 62 de voturi;

II. Daniel Ghiță 37 de voturi;

III. Ion Turculeanu – 9 voturi.


Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova a publicat lista candidaților la funcția de decan. Aceștia sunt:

Sevastian Cercel Dosar candidatură;

Daniel Ghiță Dosar candidatură;

Ion TurculeanuDosar candidatură.

Concursul de ocupare a funcției de decan al Facultății se desfășoară în luna aprilie 2016.

Sursa informației este Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova (www.drept.ucv.ro).

Prof. univ. dr. Sevastian Cercel – decanul Facultății de Drept, Universitatea din Craiova was last modified: aprilie 19th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter