Candidatul desemnat de Curtea de Apel București pentru funcția de membru CSM

8 Sep 2016
6 voturi, medie: 4,17 din 56 voturi, medie: 4,17 din 56 voturi, medie: 4,17 din 56 voturi, medie: 4,17 din 56 voturi, medie: 4,17 din 5 (6 votes, average: 4,17 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1023

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La data de 7 septembrie 2016 a avut loc Adunarea Generală a judecătorilor Curții de Apel București, în vederea desemnării candidatului acestei instanțe pentru funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii dintre judecătorii care și-au depus candidatura, aceștia fiind domnul judecător Dragoș Alin Călin și doamna judecător Lia Savonea.

Adunarea Generală a fost legal constituită conform art. 14 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii prin prezența a cel puțin două treimi din numărul judecătorilor instanței, respectiv 175 din totalul de 195 judecători.

În urma exercitării votului în mod direct, secret și personal de către judecătorii prezenți, conform art. 10 din același act normativ, candidatul desemnat pentru funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii este doamna judecător Lia Savonea, care a obținut 120 voturi din totalul de 170 voturi valabil exprimate, 5 buletine de vot fiind constatate nule.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

 

 CONDUCĂTORUL BIROULUI DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Judecător ILEANA RUXANDRA TIRICĂ

Candidatul desemnat de Curtea de Apel București pentru funcția de membru CSM was last modified: septembrie 8th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter