Caracterul ştiințific al teoriei fundamentelor ideologice ale dreptului administrativ (Scurt eseu cu privire la întrebări, supoziții, surse, metode şi beneficii în cercetarea unei majore probleme de drept public)

11 nov. 2016
Articol UJ Premium
4 voturi, medie: 5,00 din 54 voturi, medie: 5,00 din 54 voturi, medie: 5,00 din 54 voturi, medie: 5,00 din 54 voturi, medie: 5,00 din 5 (4 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1898

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Caracterul științific al teoriei fundamentelor ideologice ale dreptului administrativ (Scurt eseu cu privire la întrebări, supoziții, surse, metode și beneficii în cercetarea unei majore probleme de drept public) was last modified: noiembrie 10th, 2016 by Cristian Clipa

Recomandări

Despre autor:

Cristian Clipa

Cristian Clipa

Este doctor în drept cu distincţia Magna Cum Laude Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Drept, conferenţiar universitar titular la Facultatea de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara, avocat, Prodecan al Baroului Timiş.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter