Cauza Gäfgen vs. Germania – hotărâre turnantă a jurisprudenţei CEDO în materia excluderii probelor obţinute nelegal în procesul penal

6 dec. 2016
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 983

Despre

  • Situații de fapt
  • Procedurile în fața instanțelor naționale
  • Hotărârea CEDO
  • Viitorul principiului fructelor pomului otrăvit în accepțiunea CEDO
  • Comentarii în marginea deciziei

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Cauza Gäfgen vs. Germania – hotărâre turnantă a jurisprudenței CEDO în materia excluderii probelor obținute nelegal în procesul penal was last modified: decembrie 5th, 2016 by Sebastian Boțic

Recomandări

Despre autor:

Sebastian Boțic

Sebastian Boțic

Este licențiat în drept și doctor în filosofie și planificare (obținut în cotutelă) cu o teză privind metodologia cercetării științifice. În prezent este lector asociat al Facultății de Științe Politice, SNSPA.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter