Cazul domnului avocat Miki Mihuț

31 mart. 2016
4 voturi, medie: 2,50 din 54 voturi, medie: 2,50 din 54 voturi, medie: 2,50 din 54 voturi, medie: 2,50 din 54 voturi, medie: 2,50 din 5 (4 votes, average: 2,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1911
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Miki Mihuț este unul dintre avocații de valoare ai Baroului București. A fost toată viața pasionat de avocatură, dar și de pedagogia dreptului.

Miki avea în față o carieră universitară promițătoare, însă în urmă cu un an a fost nevoit să-și înceteze brusc activitatea. Totul a început de la o banală vizită la dentist, din cauza unei umflături în cerul gurii și s-a încheiat la biopsie, unde a primit vestea că are o tumoră malignă.

Miki Mihuț suferă de cancer scuamos. Odată cu aflarea acestui diagnostic, au început imediat și procedurile de chimioterapie și radioterapie. În urma lor, el a slăbit 40 de kg. Din bărbatul ce fusese odată, a rămas astăzi doar o umbră.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pentru Miki, drumul spre vindecare este lung și anevoios. În România, nu există tehnica necesară pentru o operație de extirpare a tumorii și de reconstrucție. De aceea, el are nevoie să ajungă urgent la o clinică din străinătate, intervențiile chirurgicale implicând costuri de 100 000 de euro.

Deși boala îi consumă resursele fizice, emoționale și financiare, Miki luptă pentru a-și relua activitatea profesională, de care îi este atât de dor.

Viața lui Miki Mihuț stă în mâinile lui Dumnezeu și ale noastre. El merită șansa de a-și continua cariera aflată doar la jumătatea drumului. Prin sprijinul financiar acordat, nădăjduim că îi putem reda sănătatea și speranța.

Cazul domnului avocat Miki Mihuț was last modified: aprilie 1st, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter