CCIR. Noile Reguli de procedură arbitrală în arbitrajul intern şi internațional organizat de Curtea de Arbitraj de pe lângă CCIR (în vigoare din 1 ianuarie 2018)

2 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 314

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform informațiilor publicate pe site-ul oficial al CCIR (www.arbitration.ccir.ro), începand cu data de 1 ianuarie 2018, Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, venind în sprijinul mediului de afaceri, va aplica o serie nouă de Reguli de procedură arbitrală.

Aceste reguli sunt menite să îmbunătățească funcționarea arbitrajului comercial.

Astfel, regulile menționate sunt în acord cu cele mai bune practici europene și internaționale în materie.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Redăm în continuare lista completă a documentelor publicate de CCIR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm să dați refresh)

– Regulile de procedură arbitrală:

 

– Normele privind taxele si cheltuielile arbitrale:

 

– Regulamentul privind organizarea și funcționarea Curții de Arbitraj:

 

– Regulamentul Colegiului Curții de Arbitraj Comercial:

 

Sursa informației

CCIR. Noile Reguli de procedură arbitrală în arbitrajul intern și internațional organizat de Curtea de Arbitraj de pe lângă CCIR (în vigoare din 1 ianuarie 2018) was last modified: ianuarie 2nd, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter