CCR: Procedura de citare față de părțile din dosarele aflate pe rolul Curții Constituționale care vizează Legea nr. 77/2016 privind darea în plată

13 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 357

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 13 noiembrie 2017, pe site-ul oficial al CCR (www.ccr.ro), Curtea a publicat o serie de precizări referitoare la procedura de citare în fața CCR.

Astfel, în conformitate cu dispozițiile Hotărârii Plenului Curții Constituționale nr. 2 din 24 octombrie 2017, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 860 din 1 noiembrie 2017, „procedura de citare față de părțile din dosarele aflate pe rolul Curții Constituționale care vizează Legea nr. 77/2016 privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligațiilor asumate prin credite sau dispoziții ale acesteia, după caz, se îndeplinește direct prin publicitate, potrivit dispozițiilor art. 167 alin. (1) partea finală, alin. (2) teza întâi partea întâi și a doua și alin. (4) din Codul de procedură civilă, care se aplică în mod corespunzător”.

În acest sens părțile vor fi citate atât prin afișare la ușa Curții Constituționale, cât și pe site-ul Curții Constituționale, www.ccr.ro., pe pagina SEDINȚE PUBLICE DE JUDECATĂ, link-ul CITAȚII/ÎNȘTIINȚAREA PĂRȚILOR, la termenele de judecată stabilite pentru ședințe publice, pentru fiecare dosar în parte.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Sursa informației

CCR: Procedura de citare față de părțile din dosarele aflate pe rolul Curții Constituționale care vizează Legea nr. 77/2016 privind darea în plată was last modified: decembrie 6th, 2017 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter