Centrul de Resurse Juridice desfășoară un program de voluntariat antidiscriminare (termen-limită: 2 februarie 2017)

30 Ian 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1555

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Centrul de Resurse Juridice pornește o nouă căutare de voluntari în cadrul programului Antidiscriminare pentru perioada 15 Feb – 15 Apr 2017.

Se caută persoane serioase, harnice, cunoscătoare fine ale limbilor engleză și română și cu un simț înnăscut pentru respectarea drepturilor omului.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Centrul își propune să cultive talentul participanților ca viitori activiști pentru drepturile omului și să le ofere posibilitatea de a se dezvolta personal și profesional.

Centru are nevoie de voluntari în principal pentru traduceri (RO-ENG) și corecturi de documente, iar în măsura timpului disponibil, și activități de documentare și cercetare, asistare în organizarea de evenimente și campanii, monitorizare de presă.

De asemenea, voluntarii trebuie să vină la birou timp de minim 6 ore pe săptămână împărțite în modul cel mai convenabil pentru fiecare voluntar, în intervalul orar 9:00 – 17:00, de luni până vineri.

La schimb pentru eforturile lor, voluntarii vor primi acces la multe surse de informare, vor avea un program realmente flexibil și vor câștiga experiența lucrului într-un ONG.

Doritorii pot trimite un CV și un paragraf de prezentare la [email protected] până pe data de 2 februarie 2017.

Sursa informației

Centrul de Resurse Juridice desfășoară un program de voluntariat antidiscriminare (termen-limită: 2 februarie 2017) was last modified: ianuarie 30th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter