Colegiul European de Poliţie organizează sesiuni de formare online pentru judecători, procurori și polițiști

583       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Luni, 28 septembrie 2015

Miercuri, 30 septembrie 2015

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

On-line

Colegiul European de Poliție (CEPOL) organizează două sesiuni de formare online (webinar), adresate judecătorilor, procurorilor și polițiștilor, cu temele „Police-judicial cooperation in the field of child sexual exploitation (CSE)” și  „Police cooperation convention for southeast Europe”, anunță INM.

Înregistrarea este gratuită și se poate face accesând link-urile din broșurile evenimentelor, publicate de INM:


CEPOL Webinar Police-judicial cooperation in the field of Child Sexual Exploitation – 28 Sept 2015


CEPOL Webinar Police Cooperation Convention for Southeast Europe 30 Sept 2015

 

Colegiului European de Poliție reunește înalți responsabili ai forțelor de poliție din Europa, pentru a încuraja cooperarea transfrontalieră având ca scop combaterea criminalității și menținerea siguranței și a ordinii publice.

Informații suplimentare pot fi obținute de la domnul Mr Jan Vykoukal, CEPOL’s Seconded National Expert for eLearning/Webinars.

Consultați sursa informațiilor, anunțul publicat de INM (www.inm-lex.ro).

Colegiul European de Poliție organizează sesiuni de formare online pentru judecători, procurori și polițiști was last modified: septembrie 18th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter