Cercul de Drept Civil European „Dimitrie Alexandresco” – Eterna strălucire a dreptului de preempțiune (7 aprilie 2016, Iași)

665       0
1 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 5 (1 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

<p>Cercul de Drept Civil European „Dimitrie Alexandresco” – <em>Eterna strălucire a dreptului de preempțiune</em> (7 aprilie 2016, Iași)</p> 📅 07 aprilie 2016 Iași

Cercul de Drept Civil European „Dimitrie Alexandresco” – Eterna strălucire a dreptului de preempțiune (7 aprilie 2016, Iași)Data 07 aprilie 2016
Locația

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Joi, 7 aprilie 2016, ora 18:00

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Sala „Vespasian Pella”

Ana-Maria Gheorghincă

Asociația Studenților la Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, vă invită la ședința Cercului de Drept Civil European „Dimitrie Alexandresco” din data de joi, 7 aprilie 2016, ora 18:00sala „Vespasian Pella” a Facultății de Drept, în cadrul căreia va fi dezbătută tema Eterna strălucire a dreptului de preempțiune, propusă de Ana-Maria Gheorghincă.

Sursa informației este Asociația Studenților la Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (www.asd-uaic.ro).

Cercul de Drept Civil European „Dimitrie Alexandresco” – Eterna strălucire a dreptului de preempțiune (7 aprilie 2016, Iași)

was last modified: aprilie 14th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter