Cercul studențesc de drept procesual civil „LEX CIVILE” organizează concursul de procese simulate cu tema „Răspunderea civilă delictuală”

839       0
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Cercul studențesc de drept procesual civil „LEX CIVILE” organizează concursul de procese simulate cu tema „Răspunderea civilă delictuală” 📅 14 mai 2016 Tîrgu Mureș Cercul studențesc de drept procesual civil „LEX CIVILE” organizează concursul de procese simulate cu tema „Răspunderea civilă delictuală”

Data 14 mai 2016
Locația Tîrgu Mureș

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cercul studențesc de drept procesual civil „LEX CIVILE” organizează în data de 14 mai 2016 cea de a doua ediție a Concursului de procese simulate – Drept procesual civil. Tema acestui concurs este „Răspunderea civilă delictuală”.

Concursul se adresează studenților de la specializările drept și administrație publică.

Termenul-limită de înscriere a echipelor este data de 1 aprilie 2016.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Concursul își propune formarea unei opinii în legătură cu o temă dată și dezbaterea unei spețe, a unui studiu de caz în materia Dreptului procesual civil.

Concursul de procese simulate pe teme de Drept procesual civil are următoarele obiective:

a) familiarizarea studenților cu teme de actualitate din materia Dreptului procesual civil;
b) încurajarea studenților să își dezvolte cunoștințele teoretice, abilitățile oratorice, tehnica argumentării și capacitatea de a lucra în echipă.

Detalii și Regulamentul concursului găsiți la acest link.

Consultați și evenimentul creat pe facebook.

Cercul studențesc de drept procesual civil „LEX CIVILE” a fost înființat de un grup de studenți ai Facultății de Științe Economice, Juridice și Administrative, din cadrul Universității „Petru Maior” din Tîrgu Mureș.

Sursa informației este Cercul studențesc de drept procesual civil „LEX CIVILE” (www.lexcivile.ro).

Cercul studențesc de drept procesual civil „LEX CIVILE” organizează concursul de procese simulate cu tema „Răspunderea civilă delictuală” was last modified: iulie 7th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter