Ceremonia de decernare a PREMIILOR RRDP 2016

342       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Ceremonia de decernare a PREMIILOR RRDP 2016 📅 06 decembrie 2017 Bucureşti Ceremonia de decernare a PREMIILOR RRDP 2016

Data 06 decembrie 2017
Locația Sala “Constantin Stoicescu” a Facultății de Drept din cadrul Universității din București

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Festivitatea de acordare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat a devenit deja un eveniment cunoscut, ce se desfășoară anual, în luna decembrie, la Facultatea de Drept a Universității din București, gazdă și totodată partener al ceremoniei.

Anul 2017 a venit pentru Revista Română de Drept Privat cu schimbarea filozofiei editoriale, modificare care prezintă unele avantaje pentru doctrina românească și pentru pasionații dreptului civil, deopotrivă.

Nominalizările pentru Premiile Revistei Române de Drept Privat pe anul 2016, conform tradiției implementate începând cu anul 2007, când a avut loc prima festivitate, presupun ca distincțiile să fie acordate cu un an în urmă pentru ca lucrările și articolele propuse spre premiere să fi avut suficient timp pentru a ajunge pe masa cititorilor, să fi fost deja parcurse și aprofundate.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În acest an se vor decerna următoarele premii:

Premiul “Matei B. Cantacuzino” se va acorda în colaborare cu Uniunea Națională a Barourilor din România unei personalități de marcă din domeniul dreptului privat, pentru întreaga activitate în domeniul dreptului privat, OPERA OMNIA.

Premiul “Henri Capitant” – pentru cea mai bună teză sau monografie juridică a anului pe teme de drept privat – acordat în colaborare cu Asociația “Henri Capitant” – România și Uniunea Națională a Notarilor Publici din România. Nominalizările sunt:
– Faptul juridic licit, Editura Hamangiu, 2016, autor Oana Cristina Niemesch;
– Fuziunea societăților, Editura Hamangiu, 2016, autor Arcadia Hinescu;
– Sancțiuni procedurale în procesul civil, Editura Universul Juridic, 2016, autor Paul Pop;
– Apelul în procesul civil, Editura Universul Juridic, 2016, autor Alin Speriusi-Vlad;
– Nulitatea actului juridic civil, Editura Hamangiu, 2016, autor Filip Pavel.

Premiul “Octavian Căpățînă” pentru cel mai original și valoros studiu publicat în paginile revistei în cursul anului 2016, acordat de Editura Universul Juridic și Revista Română de Drept Privat în colaborare cu Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România – acest premiu se va acorda pe baza voturilor membrilor Consiliului Științific – partea română.

Premiul “Traian Ionașcu” – pentru cea mai bună carte a anului 2016 din domeniul dreptului privat – acordat în colaborare cu Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România. Nominalizările sunt:
– Noul Cod civil. Studii și comentarii (4 vol.), Editura Universul Juridic, 2016, Marilena Uliescu (coord.)
– Noul Cod de procedură civilă. Comentat și adnotat (2 vol.), Editura Universul Juridic, 2013-2016, Viorel Mihai CiobanuMarian Nicolae (coord.);
– Tratat de drept societar, Editura Rosetti International, 2016, autor Sebastian Bodu.

Suntem onorați să fim parteneri în acest demers cu uniunile profesionale care s-au implicat și susțin această manifestare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat de zece ani. Astfel, mulțumirile noastre se îndreaptă către Uniunea Națională a Notarilor Publici din România și domnului președinte Viorel Mănescu, Uniunea Națională a Barourilor din România și domnului președinte Gheorghe Florea, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești și domnului președinte Marius Iacob Morari, Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România și domnului președinte Niculae Bălan.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la festivitatea noastră miercuri, 6 decembrie, începând cu ora 16:00, în sala “Constantin Stoicescu” a Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Dacă doriți să participați la eveniment, vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră la numărul de telefon 0733.674.555 sau la adresa de e-mail marketing [at] universuljuridic.ro până la data de 29 noiembrie 2017.

Ceremonia de decernare a PREMIILOR RRDP 2016 was last modified: decembrie 18th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter