Ceremonia de dezvelire a plăcii comemorative a avocatului Mișu Șerbănescu – Baroul Dolj

12 Oct 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 449
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul, membrii Consiliului și avocați din Baroul Dolj au participat în data de 9 octombrie 2015, ora 12:00, la ceremonia omagială organizată cu ocazia dezvelirii unei plăci comemorative cu inscripția: „În perioada 1968-2002, în această casă, a locuit avocatul Mișu Șerbănescu – vicepreședinte al Consiliului Colegiului de avocați al Regiunii Oltenia (1962 – 1966), director al Biroului colectiv de asistență juridică Craiova (1976 – 1984). În semn de omagiu și profund respect, Baroul Dolj”.

La ceremonia care a avut loc în municipiul Craiova, str. Sf. Dumitru, nr. 7 au participat membri ai familiei, foști colegi de generație, prieteni, reprezentanți ai conducerii Baroului Dolj și alți invitați.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației este anunțul publicat de Baroul Dolj (www.barouldolj.ro).

Ceremonia de dezvelire a plăcii comemorative a avocatului Mișu Șerbănescu – Baroul Dolj was last modified: octombrie 12th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter