Cesiunea drepturilor patrimoniale de autor (II)

11 ian. 2016
Articol UJ Premium
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2405

Despre

  • Contractul de editare
  • Caractere juridice
  • Efecte

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Cesiunea drepturilor patrimoniale de autor (II) was last modified: ianuarie 21st, 2016 by Andreea-Paula Seucan

Recomandări

Despre autor:

Andreea-Paula Seucan

Andreea-Paula Seucan

Este doctor în drept din anul 2010. Teza de doctorat a fost susţinută în domeniul proprietăţii intelectuale (- dreptului de autor-) la Institutul de Cercetări Juridice „Andrei Rădulescu” al Academiei Române. Din anul 2008 este cadru universitar la Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, disciplinele predate fiind dreptul afacerilor, dreptul societar şi Dreptul Uniunii Europene în limbile română, germană şi engleză.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter