Clauze neuzuale în reglementarea Noului Cod civil român – provocare pentru jurisprudenţă și doctrină

25 oct. 2016
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1551

Despre

  • Introducere
  • Consideraţii generale
  • Condiţiile de aplicare a dispoziţiilor art. 1203
  • Sancţiunea încălcării art. 1203 C. civ.
  • Comparaţie între clauzele neuzuale și clauzele abuzive
  • Concluzii

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Clauze neuzuale în reglementarea Noului Cod civil român – provocare pentru jurisprudență și doctrină was last modified: octombrie 25th, 2016 by Bazil Oglindă

Recomandări

Despre autor:

Bazil Oglindă

Bazil Oglindă

Este partener fondator al societății de avocatura Oglindă & Partners, titularul cursului de Drept al afacerilor în cadrul Academiei de Studii Economice din București și al cursurilor de drept civil: Drepturi reale; Teoria generală a obligațiilor și Dreptul asigurărilor, în cadrul Facultății de Drept a universității Româno-Americane, Vicepreședinte și arbitru al Curții de Arbitraj Comercial Internațional, precum și președinte al Comisiei organizatorice și pentru relația cu mediul de afaceri, specialist în drept contractual, arbitraj intern și internațional și solicitat ca expert pe probleme controversate de drept românesc în fața unor instanțe și curți de arbitraj internațional.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter