CM. Instanța de judecată consfințește dreptul legal al Consiliului de Mediere de a emite hotărâri de reglementare a profesiei

25 iul. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 275

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere anunță într-un comunicat emis în data de 24 iulie 2017 următoarele:

,,Prin Hotărârea Curții de Apel Oradeanumărul 100/2017, pronunțată în Dosarul 69/35/2017, s-a dispus menținerea în vigoare atât a Hotărârilor O/30/08.08.2016 și O/31.08.08.2016, cât și a tuturor actelor administrative anterioare sau ulterioare acestora, care reglementează obligația profesională a mediatorilor de a achita taxa anuală (taxă profesională). Astfel, se consfințește dreptul legal al Consiliului de Mediere prin care acesta poate emite hotărâri de reglementare a profesiei.

Consiliul de Mediere reamintește mediatorilor că singura sursă de finanțare a aparatului administrativ este reprezentată de taxa profesională achitată de mediatori”.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

CM. Instanța de judecată consfințește dreptul legal al Consiliului de Mediere de a emite hotărâri de reglementare a profesiei was last modified: iulie 25th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter