Codul penal. Legislație consolidată și index: 25 octombrie 2017. Ediție tipărită pe hârtie albă

15 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 277

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

CODUL PENAL

LEGISLAȚIE CONSOLIDATĂ ȘI INDEX: 25 OCTOMBRIE 2017

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

INCLUDE:

corelații cu vechile reglementări
 dispoziții de aplicare
 decizii ale Curții Constituționale
 recursuri în interesul legii
 hotărâri prealabile
 dispoziții conexe

Ediția 2/2017 a lucrării Codul penal. Legislație consolidată și index: 25 octombrie 2017, tipărită pe hârtie albă de calitate superioară, îngrijită de prof. univ. dr. Dan Lupașcu, cuprinde Codul penal, actualizat la data de 25 octombrie 2017, articolele Codului fiind însoțite, acolo unde este cazul, de dispoziții tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline înțelegeri a noii reglementări. De asemenea, sub articole, s-au introdus trimiteri la vechea reglementare.

Volumul Codul penal. Legislație consolidată și index: 25 octombrie 2017 include cele mai noi:

 decizii ale Curții Constituționale:
– D.C.C. nr. 518/2017 (M. Of. nr. 567 din 26 septembrie 2017);
 hotărâri prealabile:
– Dec. ICCJ (Complet DCD/P) nr. 24/2017 (www.scj.ro).

Indexul plasat la finalul Codului facilitează utilizarea acestuia, indicând sediul materiei pentru diverse instituții importante în domeniul penal, asigurând totodată o căutare rapidă a cuvintelor-cheie aferente.

Lucrarea Codul penal. Legislație consolidată și index: 25 octombrie 2017 este destinată nu doar practicienilor și studenților, ci și teoreticienilor interesați de acest domeniu.

Comandă lucrarea „Codul penal. Legislație consolidată și index: 25 octombrie 2017. Ediție tipărită pe hârtie albă”

Codul penal. Legislație consolidată și index: 25 octombrie 2017. Ediție tipărită pe hârtie albă was last modified: noiembrie 14th, 2017 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter