Masa rotundă „Medierea – Instrument de recuperare a creanțelor”

943       2
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

„Medierea – Instrument de recuperare a creanțelor”

Joi, 4 iunie,

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

între orele 14:00 – 18:00

Facultatea de Drept a Universității București,

Sala Constantin Stoicescu


Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului „Beneficiile Medierii pentru mediul de afaceri”,  fiind cel de-al doilea dintr-o serie de evenimente dedicate companiilor din toate domeniile de activitate.

Scopul proiectului este de a oferi instrumentele necesare managementului creanțelor atât pentru persoane juridice, cât și pentru persoane fizice.

Tema principală de discuție o va constitui contribuția medierii în recuperarea creanțelor, proces care se poate dovedi unul dificil și îndelungat. Este însă o situație cu care se confruntă multe societăți, în special în perioade de criză.

Vor fi subliniate câteva din situațiile cu care vă puteți confrunta în timpul procesului de recuperare a creanțelor, atât din poziția de creditor cât și din aceea de debitor. Se are în vedere abordarea subiectelor de interes pentru activitatea zilnică a specialiștilor care sunt implicați în recuperarea creanțelor, precum și modul de soluționare a acestora cu ajutorul instrumentelor pe care le oferă medierea.

Evenimentul va fi unul interactiv, oferind ocazia de interacțiune cu profesioniști în domeniul medierii, în vederea identificării manierei în care medierea poate constitui un instrument util și eficient în gestionarea relațiilor dintre clienți și furnizori, clienți și bănci etc, în găsirea soluțiilor de recuperare a creanțelor conform capacității de plată adaptate economiei de piață.

 „Ne dorim să încurajăm specialiștii din domeniul financiar și juridic să identifice modalitatea de a apela la serviciile medierii în procesul de recuperare a creanțelor, cu rezultate mult mai rapide și cu o rată de succes mult mai mare decât în situația apelării la instanța de judecată”,  Elena Badea, coordonator al proiectului, mediator și membru al Consiliului Director al Asociației Colegiul Mediatorilor.

Invitații ce vor participa sunt specialiști din domeniul financiar și juridic din companii cu domenii diferite de activitate.

Partenerul evenimentului este Leumi Bank. Parteneri media ai evenimentului sunt WebArmada – Clubmediatori.ro, Medierenet și Rucons Expert.

Informații suplimentare despre eveniment se pot obține la adresa de e-mail [email protected] sau la numerele de telefon  0726.123.227 sau 0727.337.603.

Accesați anunțul evenimentului publicat pe site-ul Colegiului Mediatorilor:

Masa rotundă „Medierea – Instrument de recuperare a creanțelor” was last modified: mai 29th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter