Colocviul aniversar „20 ans et le temps du Droit”

666       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Colegiul juridic franco-român a anunțat, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existență, desfășurarea Colocviului aniversar intitulat „20 ans et le temps du Droit”. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a 2 zile, va avea șase secțiuni paralele și va fi onorat de peste 70 de vorbitori, reprezentați de renume ai sistemelor juridice românești și franceze.

Consultați programul colocviului.

Înscrierile se pot face până miercuri, 28 octombrie, 2015, completând formularul on-line din cadrul paginii web dedicate evenimentului.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina web dedicată Colocviului făcând click pe imaginea de mai jos:

Sursa informației este Colegiul juridic franco-român (www.collegejuridique.ro/colloque-20-ans/).

Colocviul aniversar „20 ans et le temps du Droit” was last modified: octombrie 22nd, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter